Autohuolto Helsingissä ammattilaisilta

Tarjoamme luotettavat autohuoltopalvelut, kilpailukykyiseen hintaan. Auto-Oplia Oy huoltaa autosi Helsingissä, Kehä III:n vieressä. Autohuolto on tärkeä osa autosi huolehtimisesta: ethän jätä huoltoa väliin. Säännöllinen autohuolto ehkäisee isot ja mittavat (kalliit) rikkoutumiset ja pitää autosi toimintavarmana vuosikausia. Säännöllinen huolto myös säilyttää autosi jälleenmyyntiarvon. Olemme erikoistuneet Opel-merkkisiin autoihin.

Milloin huoltoon?

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on laajempi autohuolto, joka tehdään tietyn kilometrimäärän tai ajan välein. Yleensä määräaikaishuolto on määritelty auton huolto-ohjelmassa tehtäväksi 1. vuoden tai 30 tkm:n välein. Määräaikaishuollossa vaihdetaan moottoriöljy, öljynsuodatin ja raitisilmansuodatin. Lisäksi teemme autonvalmistajan määrittelemät tarkastukset ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet. Määräaikaishuoltoon sisältyy vuosihuoltoa enemmän vaihdettavia osia, kuten erilaiset suodattimet ja sytytystulpat.

Varaa aikasi autohuoltoon

Ajanvaraus tapahtuu näppärästi soittamalla. Jos puheluusi ei heti vastata, koita pian uudestaan: saatamme olla työn touhussa. Ota yhteyttä.